Alles over onze betaal­mogelijkheden

Wij maken het jou makkelijk!

Advies of vragen?

Wij helpen je graag in het maken van de beste keuze voor jouw fiets

Betaalmogelijkheden

Wij bieden u verschillende betaalmethodes aan om u optimaal betaalgemak te kunnen bieden. Alle betalingen die via deze webshop verlopen worden uitgevoerd door Pay.nl. De betalingen die u doet via deze website zijn geheel veilig vanwege de beveiligde verbinding tussen u en onze webserver.

Hoe kan ik betalen?

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

Riverty ( voorheen Afterpay )

  • Riverty – Achteraf betalen (Nederland)


Riverty voert voor Wheelerz.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

  • Riverty – Achteraf betalen (België)


Riverty voert voor [webshop url] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van Riverty ontvangt per e-mail. In de online omgeving My Riverty kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. Riverty houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Riverty.

Creditcard

Het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat je artikel is geleverd

Acceptgiro

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Wheelerz overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.